Over ons

Exodus Events

Exodus Events biedt al 20 jaar een breed scala aan outdoor-activiteiten in combinatie met catering. Ideaal voor teambuilding, een bedrijfsuitje, een schooluitje, buitensportdag of heisessie. Wie outdoor bezig wil zijn, kan onder meer kiezen uit mountainbiken, kruisboogschieten, discgolf, wateravonturen of outdoor-cooking met gietijzeren pannen op een houtvuur. Daarnaast verzorgen we ook catering zodat je dag helemaal compleet is.

Begin 2010 hebben we gekozen voor de naam Exodus Events omdat deze naam de lading dekt van hetgeen we doen. Alles wat we doen, doen we vanuit onze passie: een gastvrij verblijf en ongedwongen sfeer waar men zich thuis voelt!

Exodus Adventure

Exodus Adventure is onze tak die buitensportactiviteiten organiseert. Hier begon het mee in 1998. Vanuit huis werden buitensport zoals survivals, klimmen, kajakken, mountainbiken georganiseerd. Veelal in het buitenland (Frankrijk, Luxemburg, België), maar ook in Nederland werd de beleving van buitensport in de praktijk gebracht.

Voor de survivalweken, die we voor scholen organiseerden, maakten we zelf de maaltijden klaar. Omdat we van mening waren dat een goede maaltijd essentieel is, wilden we fatsoenlijke en goede menu's serveren voor een betaalbare prijs.

Exodus Catering

Gaandeweg kwamen echter ook vragen van diverse conferenties of wij voor hun ook de maaltijden konden serveren. In 2000 werd voor het eerst voor een middelgrootte conferentie 2 weken lang de maaltijden vers bereid en geserveerd. Sinds die tijd heeft de catering-tak binnen ons bedrijf een toevlucht genomen en zijn steeds meer conferenties en groepen vaste klant bij ons geworden. Wij werken met verse producten en goede ingrediënten en zorgen dat er voor iedereen voldoende is. Onze klanten waarderen deze kwaliteit en komen dan ook ieder jaar weer bij ons terug! Elk jaar serveren we duizenden maaltijden voor diverse kleine en grote groepen, van jong tot oud, al dan niet aangepast aan de wensen van de klant.

Meedenken met de klant

"Kunnen jullie ons helpen om onze bruiloft te regelen?". "Tuurlijk", was het antwoord. En van het één kwam het ander. Want naast het organiseren van buitensportactiviteiten en catering werd er een nieuwe dimensie aan ons bedrijf toegevoegd: het meedenken en -organiseren van evenementen. Sinds die tijd zijn we voor veel klanten en bedrijven een inspiratiebron en meedenker geweest in diverse evenementen: bedrijfsfeesten, bruiloften, jubilea etc.


Top