Catering

Op zoek naar catering voor een conferentie, evenement, receptie, bedrijfsuitje of schoolactiviteit? Exodus Catering is een cateringbedrijf met passie voor het vak, de producten en bovenal voor de klanten. Al 20 jaar verzorgen we catering voor kleine en zeer grote groepen. Van een eenvoudige warme maaltijd tot een zeer luxe en uitgebreid buffet.

De catering wordt verzorgd door Exodus Catering.


Conferenties

Conferenties

Op zoek naar goede catering voor je conferentie? Of het nu om 1 dag gaat of een volledige week, van alleen een warme maaltijd tot volledige fullboard catering.
Meer info
Bedrijven

Bedrijven

Professioneel, hoogwaardig en zakelijk, Exodus werkt en denkt graag mee om jouw event tot een succes te maken!
Meer info
Scholen

Scholen

Met groep acht op kamp! Dat betekent weer een vaste reeks aan voorbereidingen. Met Exodus Catering zorg je ervoor dat alle maaltijden piekfijn in orde zijn!
Meer info
Evenementen & Events

Evenementen & Events

Het plannen van een evenement vergt intensieve logistieke voorbereiding van de organisator. Door een beroep te doen op de ervaring van Exodus Catering zorg je ervoor dat jouw event van A tot Z is verzorgd.
Meer info
Recepties & Bruiloften

Recepties & Bruiloften

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je speciale dag tot in de puntjes is verzorgd! Een goede receptie of bruiloft staat of valt met goede catering. Laat Exodus van A tot Z met je meedenken!
Meer info
Kampen

Kampen

Een kamp voorbereiden voor jouw club of vereniging is een hele klus! Door gebruik te maken van de Exodus Catering service hoef je je geen zorgen meer te maken over het eten!
Meer info
Top